Over ons

Tax Transport Achtmaal is een transportbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de bomen- en planten sector. Wij beschikken over een zeer modern wagenpark, dat voldoet aan de hoogste milieueisen! Kortom, wij hebben de kennis en de middelen om uw opdrachten correct en met zorg uit te voeren, of het nou gaat om cc-karren, ferro-pallets, een boom van 1 meter, of een van 12 meter!
We beschikken in de regio Zundert e.o. over diverse routes, waarmee we de kleine, tot zeer kleine hoeveelheden ophalen. Deze worden verzameld in onze moderne, goed geïsoleerde loods te Achtmaal . Vanuit hier vindt verder transport plaats. Om efficiënt en kosten besparend te werken, worden de grotere hoeveelheden rechtstreeks getransporteerd, d.w.z. dat deze karren of pallets niet via het verzamelpunt gaan, en dus ook niet onnodig gelost en weer geladen hoeven te worden.
Wij verzorgen het gehele logistieke pakket, van het afhalen bij de kweker, tot en met het afleveren bij de klant. Hiervoor beschikken wij over het juiste getrokken materieel, d.w.z. open-kraantrailers voor transport van grote, meestal zware bomen, en schuifzeilen-trailers met laadklep voor de pallets, ferro’s, cc-karren enz. Verder hebben we een grote voorraad cc-karren en ferro-pallets, zodat deze altijd geruild kunnen worden.
In de loop der jaren zijn diverse lijndiensten opgezet, en bedienen wij met onze routes, in het plantenseizoen, een groot deel van Nederland en de gehele Duitse grensstreek, tot +/- 100km Duitsland in, maar op aanvraag ook verder. Zowel voor pallets, als voor ferro-pallets, bomen, cc-karren en losse kluiten! Dit maakt Tax Transport Achtmaal uw logistieke dienstverlener in de planten-sector!!
Buiten het plantenseizoen, met name de zomerperiode ,ligt bij ons bedrijf de nadruk op groentetransport. Hiervoor beschikken wij over koelopleggers, waarmee de producten onder de juiste temperatuur worden vervoerd.