Landgard

Hoofd_cc

Een belangrijk onderdeel van de route Zundert←→Limburg zijn cc-karren naar de vestigingen van Landgard in Herongen(D) en Lüllingen(D)(plaats hier een link naar Landgard). Ook hier kan Tax Transport Achtmaal zich profileren als een sterke partner, omdat we ook voor deze klant de gehele logistiek verzorgen. We beschikken in de regio Zundert e.o. over diverse routes, waarmee we de kleine, tot zeer kleine hoeveelheden ophalen. Deze worden verzameld in onze moderne, goed geïsoleerde loods te Achtmaal . Vanuit hier vindt verder transport plaats.
Om efficiënt en kosten besparend te werken, worden de wat grotere hoeveelheden, bijvoorbeeld vanaf 5cc’s, rechtstreeks getransporteerd, d.w.z. dat deze karren niet via het verzamelpunt gaan, en dus ook niet onnodig gelost en weer geladen hoeven te worden.
Wij beschikken zelf over een grote hoeveelheid cc-karren en platen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de afgehaalde cc-karren direct worden omgeruild.
Mede door de jarenlange ervaring met Landgard, en het transport van cc-karren in het algemeen, kunnen we zeggen dat ook voor Landgard, Tax Transport Achtmaal VOF úw partner is vanuit Zuid-Nederland!


CC-1

CC-3

CC-2