Diensten

foto4

Bomen- en plantensector

Tax Transport Achtmaal is úw logistieke dienstverlener in de bomen- en plantensector! Met onze routes bedienen wij, tijdens het seizoen, een groot deel van Nederland en de Duitse grensstreek. Ons sterke punt is dat wij alles vervoeren, zowel pallets, ferro-pallets, cc-karren en bomen. En bomen in de ruimste zin van het woord, d.w.z. van 1 meter lengte, tot wel 12 meter. Onze hoofdroutes zien er als volgt uit:

*Zundert←→”Limburg”
Deze lijndienst wordt 6 dagen per week gereden, en omvat naast Brabant, Limburg en Noord-Oost Brabant ook een deel van het Duitse Rijn-Ruhr gebied.

*Zundert←→Achterhoek
Deze lijndienst wordt 5 dagen per week gereden, en omvat de natuurlijk de gehele Achterhoek, maar bedient ook hier weer de Duitse grensstreek.

*Zundert←→Noord-Nederland
Een nieuwe lijndienst, deze wordt 2 maal per week gereden, nl. woensdag en vrijdag. Hiermee zijn we begonnen in seizoen 2011/2012 en omvat voornamelijk de provincies Friesland, Groningen, Overijssel, en Flevoland.
We hebben van oudsher klanten in Westerstede(D) en Wiefelstede(D). In de loop der jaren hebben we ons klantenbestand ook in deze regio behoorlijk uitgebreid. Nu de combinatie met Groningen e.d. mogelijk is, kunnen we deze grensoverschrijdende bestemmingen ook 1x per week aanbieden, nl. woensdag, tot en met Oldenburg e.o.!! Het is ons streven om deze route, net als de andere, 5x per week te gaan verzorgen, om op deze manier de klant nóg beter van dienst te kunnen zijn!


! Op onze transporttarieven is de brandstofprijs zeer van invloed, om die reden hanteren wij een dieseltoeslag. De dieselprijzen die wij hanteren voor de berekening van de toeslag zijn te volgen via de website van Transport en Logistiek Nederland.  (Tarieven zijn exclusief BTW)

Dieselprijs wordt op 1e dag van de maand vastgesteld en geldt voor de gehele maand (ongeacht verdere stijging of daling)